Kreaklubben Høgild

Har du lyst til at være med i klubben, hvor vi laver forskelligt håndarbejde?

Vi finder det vigtigt at lave en præsentation af vores fantastiske klub!

Vi mødes hver anden onsdag i lige uger fra kl. 18.30 til 20.30, og vi vil rigtig gerne have flere med.

Der er plads til alle øvede, begyndere, unge og dem der ikke er så unge længere. Om du strikker, hækler, brodere eller noget andet kreativt så er du meget velkommen. Alle som deltager har store kompetencer i forskellige discipliner indenfor håndarbejde, så der er altid hjælp og inspiration at hente.

Perioden løber fra slutningen af september og som vi siger til have sæsonen begynder.

Omgangstonen er meget fri og humoren er i højsæde. Nogle gange skulle man tro, at det er husmorforeningen der er samlet, for der bliver også talt madopskrifter. Faktisk kan du godt regne med at få inspiration med hjem til madplanen.

Et vigtigt punkt på aftenen er kaffen eller teen som vi selv medbringer. Om der er kage/brød, ja selvfølgelig og den er enten hjemmebagt eller hjemme bragt.

Så sidder du og tænker at det er noget for dig, så kom bardo. Der er plads til flere, og er du lige flyttet til byen, så er det en oplagt måde at lære nogle af byens mest fantastiske mennesker at kende 😊

Du er velkommen til at tilmelde dig hos Lone eller Helle eller komme ned i ”pavillonen” og hilse på os, så kan du jo også fornemme den gode stemning.
Lone træffes på: 21259290
Helle træffes på: 27299775