INFO TIL GÆST/BRUGER/LEJER AF HØGILD BEBOERHUS:

Vi byder dig/jer velkommen som gæst/bruger/lejer af Høgild Beboerhus og håber, at du/I vil passe godt på stedet og får en vellykket fest.

Høgild Beboerhus er samlingspunkt for mange aktiviteter i Høgild, men udlejes også til private fester.

Høgild beboerhus bliver løbende moderniseret og vedligeholdt med hjælp fra frivillige kræfter. Derfor håber vi, at du vil være med at passe på vores lokaler så de næste gæster også oplever at vores lokale er rene og vedholdte.

Trægulvene bliver ofte slebet og lakeret. Vær derfor opmærksom på, at du SKAL løfte borde/stole ikke trække dem hen over gulvet.

Høgild Beboerhus lejes for 1 dag/aften ad gangen det vil sige:

fra kl. 12.00 - kl. 10.00 den efterfølgende dag.

Opstilling/oprydning af borde mm før/efter dette tidsrum kan kun ske efter aftale, og kun hvis huset ikke er lejet ud til anden side, eller at husets øvrige brugere ikke har aktiviteter der bliver generet af det.

Høgild Beboerhus er røgfrit område. Der henvises til cigaretskodbeholdere opsat udendørs.

Vi gør opmærksom på, at du IKKE må bruge søm, skruer, stifter, tape eller andet på gulve, lofter, vægge, døre mm. Det gælder både ude og inde. Hvis der alligevel sker skader, afregnes det ved aflevering til dagspris af håndværker.
Ved at følge vejledningen nedenstående og er du med til at sikre, at de næste lejere/brugere af Høgild Beboerhus også vil være tilfredse med forholdene.

Det vil sige:

Hallen:

Borde og stole vaskes af og sættes på plads, gulvet rengøres (vaskes hvis der er spildt/pletter)

Lille Sal:

Borde og stole vaskes af og sættes på plads, gulvet vaskes.

Toiletter og gangen:

Toilet, håndvask og gulv vaskes

Køkken:

Køkkenborde, komfur, ovne, køleskab, kaffemaskine, fryser og gulve vaskes. Opvaskemaskine tømmes for vand og rist renses. Service, lysestager mm vaskes af og sættes på plads

Parkeringsplads

Cigaretskodder mm fjernes

Affaldsspande/poser tømmes i container.

Flasker kan afleveres i flaskecontaineren.

Koste, støvsuger, gulvklude og rengøringsmidler er i rengøringsrummet.