Cafe’aften med Kristian Lilholt

Fra 27. januar kl. 18:30 - Til 27. januar kl. 23:55
Lokation: Høgild Beboerhus

Cafe’aften i Høgild Beboerhus lørdag d. 27. januar 2018 kl. 19.30
KRISTIAN LILHOLT KOMMER ATTER TIL HØGILD

Kristian Lilholt Trio - som ud over Kristian består af Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen besøgte Høgild for 10 år siden. Lørdag den 27.januar 2018 vender de tilbage til Høgild - og denne gang tager de et par musikalske venner med, nemlig Kristians søster Tine Lilholt - der som bekendt mestrer fløjter, harpe m.m - samt guitaristen Frede Panduro.

Med Frede og Tine på toppen af trioen kommer der flere farver på den i forvejen fine musikalske palet, og det åbner også muligheden for, at hele det skønne LAND projekt kan fremføres ved denne koncert. Da dette projekt aldrig har været spillet/vist i Herning eller omegn, er det en ekstra grund til at søge til Høgild sidst i januar. LAND er årstidernes danske landskab i musik, malerier og film, og ved koncerten spiller musikerne LAND sangene i sync til LAND filmene vist på stort lærred bagved musikerne.

Kristian Lilholt fyldte 60 år i 2016, og det fejrede han med en superflot, dobbelt ‘2016’ udgivelse: nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en 40 siders rigt illustreret bog. Den nye musik cementerer, hvad vi allerede véd. Kristian er ganske enkelt en fremragende musikmager. Om det er sange eller instrumentalmusik, så er det svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme, lødige og vedkommende menneskemusik.

Man må blot konstatere, at Kristian Lilholt gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau - fra de første vinylplader i 80'erne med fejende flot rockmusik over 90'ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store tværkunstneriske projekter LAND og STILLE FLYDER LIVET. Hans kendte og elskede instrumentalmusik har også fået en fin ramme at leve i ved ‘liggestolskoncerterne’ KUR UDEN ORD - BADET I LYD på KunstCenter Silkeborg Bad.

De fleste er jo også godt klar over, at Kristian står bag musikken til nogle broderen Lars Lilholts allerstørste hits.

Vi kommer rundt i hele Kristian Lilholts mangefarvede musikalske palet denne aften i Høgild. Vel mødt.

Arrangementet afholdes i samarbejde mellem Høgild borger- og idrætsforening, Høgild marked og Høgild Beboerhus
Billetpris kr. 225,- med efterfølgende kaffe og smørrebrød

Tilmelding til Anette Lauridsen 97 149496 eller på mail avl@fibermail.dk

Ser frem til en meget hyggelig aften sammen med Dig

Gert Knudsen

 Cafeaften