Cafe’aften med "Martin Kanstrup - Thybo or not Thybo"

Fra 10. februar kl. 19:30 - Til 10. februar kl. 23:55
Lokation: Høgild Beboerhus

Cafe’aften i Høgild beboerhus
Fredag d. 10. februar 2023 kl. 19.30
"Martin Kanstrup - Thybo or not Thybo"

Cafe’aften i Høgild beboerhus

Fredag d. 10/2 2023 kl. 19.30

Nu hvor de mange Corona restriktioner er overstået, starter vi igen de succesfulde cafe’aftener i Høgild beboerhus.

Vi præsenterer i år et show som Martin Kanstrup har turneret med det sidste år Thybo or not Thybo og efter en tid som musiklærer på Skivum Efterskole satser han nu på underholdningsbranchen og her forventer vi at kunne præsentere hans show nu mens det trods alt er de mindre spillesteder, han besøger og han forventes at komme med nyt show til efteråret.
Vi vil som arrangører sikre at vi har de sædvanlige gode rammer for denne aften og derfor vil vi også efter showet skabe hygge med smørrebrød og kaffe ved de runde borde, baren vil stadig være åben, og vi håber også Martin har tid til lidt snak rundt ved borden. Vi håber som tidligere at efter en veloverstået aften at vort publikum går fra Høgild beboerhus med en rigtig god oplevelse og føler de har haft en ”gur awten”.

Billetter vil igen i år reserveres ved Anette Lauridsen på tlf 27139896 eller mail avl@fibermail.dk. Ved reservation på mail vil i modtage svarmail hvorefter reservationen er gældende.

Vi vil som tidligere forsøge at lykkes med bordreservation ved 6 eller flere deltagere (billetter skal bestilles i samme navn), men vi skal have fyldt op ved alle borde, men oplys Anette om jeres ønske. Og allervigtigst er at I hjælper os med at få solgt billetter, så tænk om I har venner, bekendte eller familie som er interesserede og som i gerne vil have en aften sammen med. Vi satser på stor deltagelse så vi kan have meget fornuftige priser i baren Billetpris incl smørrebrød og kaffe Stand-up, musik, sang og show. Martin Kanstrup er her nu med sit første landsdækkende show Thybo og not Thybo. Der er garanti for en ”gur awten” når Martin tager os under sine vinger og guider os igennem en aften med lune, musik, underfundighed og gode grin. Martin Kanstrup leverer musikalsk komik serveret med jysk lune. En aften der byder på dialekt, grin og ikke mindst hygge.

kr 250 pr deltager for en ”gur awten”.

på vegne af Høgild borger- og Idrætsforening

Gert Knudsen