Cafe’aften med "The Boss - Tribute To Springsteen"

Fra 08. marts kl. 19:30 - Til 08. marts kl. 23:55
Lokation: Høgild Beboerhus

Cafe’aften i Høgild beboerhus
Fredag d. 8. marts 2024 kl. 19.30 - koncertstart kl. 20
"The Boss - Tribute To Springsteen"

Med ægte intens og sveddryppende kærlighed til Rock’n Roll – til Bossen ham selv – Bruce Springsteen og E- Street band!

Bandet leverer et show, en energisk energiudladning, som rækker ud over scenekanten! Med sin ”Bruce-like” optræden og bandet i ryggen, fører Michael ”The Boss” Christensen publikum igennem koncerten – et forrygende show, fra intimitet til rå ren rockpower! – Her sparkes røv, så det batter! 2 x 60 minutter.

Numre som ”Born in the USA”, “The River”, “Hungry Heart”, “No Surrender”, “Glory Days”, My Hometown”, “Fire”, Dancing in the Dark”, “Human Touch”, og ikke at forglemme “Radio Nowhere”, “The Rising”. “Waiting on a Sunny Day”, “Badlands”, “Atlantic City”, “American Land”, samt nyeste numre, fx “We take care of our own” og mange, mange flere.

Michael og hans “Tribute Band” bestræber sig på at levere et så autentisk og gennemarbejdet musikalsk ”Springsteen univers”, som kendetegner enhver Springsteen koncert. Det er store løfter, men publikum får en på ”opleveren”, loves det. Michael bakkes op af et meget rutineret orkester, instrumenteringen spænder bredt fra trommer, bas, guitar og keyboard til saxofon, harmonika, og mundharpe!

Vi vil som arrangør sikre at vi har de sædvanlige gode rammer for denne aften ved hjælp af de mange frivillige hjælpere og derfor vil vi også efter showet skabe hygge med smørrebrød og kaffe ved de runde borde. Baren vil stadig være åben, og vi håber også Michael har tid til lidt snak rundt ved bordene. Vi håber som tidligere at efter en veloverstået aften at vort publikum går fra Høgild beboerhus med en rigtig god oplevelse og føler de har haft en ”god aften”.

Billetter vil igen i år reserveres ved Anette Lauridsen på tlf 27139896 eller mail avl@fibermail.dk.

Ved reservation på mail vil i modtage svarmail hvorefter reservationen er gældende.

Vi vil som tidligere forsøge at lykkes med bordreservation ved 6 eller flere deltagere (billetter skal bestilles i samme navn), men vi skal have fyldt op ved alle borde, så oplys Anette om jeres ønske og vi vil se om vi kan opfylde det.

Og allervigtigst er at I hjælper os med at få solgt billetter, så tænk om I har venner, bekendte eller familie som er interesserede, og som I gerne vil have en fælles oplevelse sammen med.

Det gør, at vi kan have denne slags arrangementer i Høgild.
Vi satser på stor deltagelse, så vi kan have meget fornuftige priser i baren

Billetpris incl. smørrebrød og kaffe

kr. 300 pr deltager for en ”gur awten”.

på vegne af Høgild Borger- og Idrætsforening

Gert Knudsen